Klankpanorama

Tot en met april 2023 zijn er werken aan de gang in ons gebouw, waardoor onze lift niet gebruikt kan worden. Onze vakmannen verbouwen zo netjes en zo snel mogelijk. We willen ons toch excuseren voor eventuele hinder. Maar het zal het méér dan waard zijn, want in het voorjaar van 2023 opent Het Klankpanorama.

  • Bovenop het gebouw (waarin Muziekcentrum Dranouter, Eetcafé ‘t Folk, het spelletjesparcours De Klankmakerij en de burelen van Festival Dranouter huizen) komt een platform met onbelemmerd zicht op de topregio van de West-Vlaamse Heuvels.
  • Het Klankpanorama wordt een toegankelijk uitkijkpunt waar de verhalen in het landschap zichtbaar en hoorbaar worden.
  • Via een gloednieuwe trap en lift zal je vanaf het voorjaar van 2023 het adembenemende platform kunnen betreden, waardoor ook De Klankmakerij (op het eerste verdiep) een extra stap vooruit zet op vlak van toegankelijkheid.
  • Op het dakterras met 360° view zullen de huisgemaakte gerechten & streekdranken van Eetcafé ‘t Folk nog zo veel lekkerder smaken.
Afbeelding
klankpanorama heuvelland festival dranouter bernardus klankmakerij.
Afbeelding
klankpanorama heuvelland bernardus teambuilding

Het Klankpanorama kadert in Horizon 2025. Doorheen de ganse provincie West-Vlaanderen worden er de komende jaren heel wat uitkijkpunten gerealiseerd dankzij het project Horizon 2025, een samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen en Westtoer.