Met je gezin

De Klankmakerij: het familieparcours

Zin om samen met het gezin iets leuks te beleven? De Klankmakerij is eens 'iets anders'. Een onvergetelijke, muzikale uitstap voor jouw gezin.

  • Het avontuur begint al aan het onthaal: een van de vele instrumenten uitkiezen om te gebruiken als pion en een originele groepsnaam bedenken
  • Groen scherm op de computer? GO! Jullie gezin wordt naar boven gestuurd
  • Samen doorlopen jullie de etappes van de Klankmakerij. Het centrale spelbord stuurt jullie van het Verhalenkabinet, naar de Melodiemachine tot de Akkoordenkoker. Onderweg verzamel je punten, experimenteer je met klank en doe je allerlei weetjes op. 

Elke kamer is zo opgevat dat het grote verhaal voor iedereen verstaanbaar is, maar naargelang je leeftijd of smaak kan je kiezen waaraan je meer tijd besteedt. Zo maakt iedereen van het gezin zijn eigen parcours, maar beleef je samen een fijne uitstap. Draaien aan het rad, met het hamertje op de buizen slaan, spelen op de theremin... Da's op zich al super plezant!

 

Deze laagdrempelige uitstap duurt ongeveer twee uur. Perfect voor (groot)ouders met kinderen.

 

Laat ons weten wanneer je langskomt en reserveer je bezoekje aan De Klankmakerij online

 

 

 

 

Image
testgroep
Remote video URL
Image
maison slash de klankmakerij

Ook het gezin van Eskonpeupejer kwam langs voor een namiddag vol spelplezier.

We hadden een superleuke namiddag! Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat de Klankmakerij in de hoogste regionen van uitstapaanraders verzeild is geraakt. 

De Klankmakerij is nu ook officieel Maison Slash-approved!

Lees hier de review van het gezin van Emmeline.

Remote video URL
Image
de klankmakerij gezin
Image
de klankmakerij gezin
Remote video URL