ADRES

De Klankmakerij (in hetzelfde gebouw als Eetcafé 't Folk en Muziekcentrum Dranouter)

Dikkebusstraat 234

8950 Dranouter

 

Heuvelland

De Klankmakerij ligt in het uitgestrekte Heuvelland, midden in de Westhoek. Dat maakt De Klankmakerij de ideale
uitvalsbasis om de streek te verkennen.

Ook de kuststeden, het historische Ieper en Kortrijk zijn op een vlotte manier te bereiken.

Afbeelding
De Klankmakerij

Vervoer naar Dranouter

Als duurzame organisatie, moedigen we iedereen aan om zo ‘Low Impact’-mogelijk naar Dranouter te komen. Neem het openbaar vervoer, kom met de fiets of als het niet anders kan, dan met de wagen en doe aan autodelen/carpoolen.

Fiets

Wil je genieten van het prachtige landschap en geef je de voorkeur aan het milieu, dan kies je uiteraard voor de fiets. Er is een niet-bewaakte fietsstalling voorzien aan Eetcafé 't Folk (Dikkebusstraat 235 - Dranouter). 

Openbaar vervoer

Dranouter is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein raak je tot in het station van Ieper via de gewone dienstregeling (www.nmbs.be). Check het rittenschema om te zien wanneer je aansluitend op de trein een bus kan nemen richting Dranouter. Bekijk hier het rittenschema van De Lijn

GRATIS MET DE LIJN NAAR DE KLANKMAKERIJ

Gratis met jouw klas of school naar De Klankmakerij ? Dankzij DynamoOPWEG kan je gratis busvervoer van De Lijn aanvragen. 

Auto

Je kan je wagen gratis parkeren op de parking van Eetcafé ’t Folk (Dikkebusstraat 234 – 8950 Dranouter). Als duurzame organisatie moedigen we iedereen aan om zo veel mogelijk te carpoolen.

Autocar / bus

Voorziet jouw groep of school zelf een autocar of bus, dan kan die gratis parkeren op de parking van Eetcafé ’t Folk (Dikkebusstraat 234 – 8950 Dranouter).